Стажування педагогічних працівників та підвищення робітничих розрядів - Квасилівський професійний ліцей

Стажування педагогічних працівників та підвищення робітничих розрядів

Квасилівський професійний ліцей, відповідно до наявних ліцензій на здійснення освітньої діяльності, інформує про заплановане найближче стажування педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти України в Навчально-практичних центрах Квасилівського професійного ліцею у терміни:

    за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» у наступні терміни:

    з 13 лютого по 17 лютого 2023 року – підтвердження 4 розряду;

    з 20 лютого по 23 лютого 2023 року – підтвердження 5 розряду.

Форма навчання – очно – дистанційна.

   Вартість стажування одного слухача за професією складає близько 400 гривень (при наповнюваності групи 15 слухачів).

  За професією «Електрогазозварник»:

    з 13 лютого по 17 лютого 2023 року – підтвердження 4 розряду;

    з 20 лютого по 23 лютого 2023 року – підтвердження 5 розряду

   Вартість стажування одного слухача за професією складає близько 900 гривень (при наповнюваності групи 15 слухачів).

     Форма навчання – очно – дистанційна.

     Після закінчення курсів слухачі отримують довідку про проходження стажування з вказаною кількістю годин (30 годин) та сертифікат. 

    Також НПЦ Квасилівського професійного ліцею проводить набір слухачів на підвищення кваліфікації (присвоєння робітничого розряду)  за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» та «Електрогазозварник» у наступні терміни:

з  06 березня по 21 квітня 2023 року (орієнтовний початок)

присвоєння 4 розряду слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів –  термін навчання 7 тижнів, орієнтовна вартість навчання одного слухача – 1600 – 1700 грн (при мінімальній наповнюваності групи 15 осіб).  

з 13 березня по 14 квітня 2023 року  (орієнтовний початок)

присвоєння 5 розряду слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів –  термін навчання 6 тижнів, орієнтовна вартість навчання одного слухача – 1400 – 1500 грн (при мінімальній наповнюваності групи 15 осіб).

з 06 березня по 21 квітня 2023 року  (орієнтовний початок)

присвоєння 5 розряду електрогазозварника  – термін навчання 7 тижнів, орієнтовна вартість навчання одного слухача – 1600 – 1700 грн (при мінімальній наповнюваності групи 15 осіб).

Форма навчання – очно-дистанційна.

По закінченню навчання слухачі отримають Свідоцтво про присвоєння розряду кваліфікованого робітника державного зразка.

Адреса Квасилівського професійного ліцею: вул.Молодіжна, 30,

смт.Квасилів, Рівненська МТГ, Рівненська область;

Телефони: (0362) 20-34-62; 0965363430

Е-mail: kvasilov.proflicey@ukr.net

Контактна особа: Кравців Людмила Вікторівна

Інформуємо, що Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2022 р. No 1242 реалізується експериментальний проєкт щодо формування та застосування єДокумента про освіту. Принагідно інформуємо, що єДокументи про освіту можуть застосовуватися вступниками під час вступної кампанії для підтвердження отримання документа про відповідний […]

Відтепер в Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА) БРАМА – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми […]

Слово Нації

Всеукраїнський літературний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Слово Нації». Номінація «Поети рідного краю». Дячук Анастасія декламує вірш рівненської поетеси Наталії Демедюк “Воскреснем”.