Атестація педагогічних працівників

Матеріали та документи по атестації педагогічних працівників подавати на електронну адресу kvasilov.proflicey@gmail.com

З метою активізації творчої професійної діяльності педагогічних працівників, стимулювання безперервної фахової освіти, якісної роботи та посилення їх відповідальності за результати навчання і виховання учнівської молоді 27 березня 2024 року було проведено чергове засідання атестаційної комісії Квасилівського професійного ліцею. Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022  № 805 “Про затвердження  Положення про атестацію педагогічних працівників” (із змінами і доповненнями, внесеними згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України від
23.12.22 № 1169) та наказу директора Квасилівського професійного ліцею від 18.10.2024 за № 80-з було проведено всебічне вивчення роботи педагогічних працівників, що підлягають атестації у 2023-2024 навчальному році.

   У ході засідання розглянуто характеристики діяльності 7 педагогічних працівників. Відповідно до рішення атестаційної комісії усі працівники, що атестувалися відповідають займаним посадам. За наслідками атестації була встановлена відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям «спеціаліст вищої категорії» трьом викладачам закладу освіти, та присвоєно педагогічні звання «старший викладач» та «викладач-методист». Присвоєно педагогічне звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії». Одному викладачу присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії».  Майстрині виробничого навчання було встановлено 13 тарифний розряд, одному майстру встановлено 14 тарифний розряд.

   Усім працівникам надалі бажаємо творчого натхнення та високих результатів у роботі.