Соціальна програма Scholarship - Квасилівський професійний ліцей

Соціальна програма Scholarship

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога.

В зв’язку з цим надається можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання. Здобувачі освіти Квасилівського професійного ліцею можуть взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Адже майбутнє нашої країни не тільки в руках наших відважних військових, а й у ваших! 

Давайте об єднаймося! Нехай кожен зробить свій вклад для побудови гідного майбутнього України.   

Головний приз – гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. 

Наразі відкрито 2 номінації: 

18 000 грн. – https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: lily@scholarship.events)

30 000 грн. – https://kes.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: kesklinika@ukr.net)

Участь повністю безкоштовна. 

Розбудуймо Україну разом! Слава Україні!

«Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. Нагадаємо, що Всесвітній день вчителя святкують 5 жовтня. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня »- інформує єдиний веб-портал органів виконавчої влади України. Свято «День вчителя» в жовтні відзначають: в Узбекистані – […]

На базі закладу освіти пройшла акція ЗАПОБІГТИ.ВРЯТУВАТИ.ДОПОМОГТИ – за підтримки головного управління ДСНС України в Рівненській області, НМЦ ЦЗ та БЖД, національної поліції в Рівненській області. Головним завданням якої є ознайомлення та навчання основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, популяризації професії рятувальника.

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]