37 РОКОВИНИ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня 2023-го минає 37 років від найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. У 1986 році під час експерименту на 4-му реакторі ЧАЕС сталися два вибухи. У ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС взяли понад вісім тисяч жителів Рівненщини.

Через 36 років після трагедії на АЕС з’явилася нова загроза вибуху через війну, яку розв’язала росія проти України.

25 квітня біля Пам’ятного знаку потерпілим від аварії на ЧАЕС здобувачі освіти та педагоги Квасилівського професійного ліцею разом з іншими мешканцями селища запалили лампадки, свічки в пам’ять за загиблими і потерпілими від техногенної біди; 26 квітня взяли участь у мітингу-реквіємі.

Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії.

Слово Нації

Всеукраїнський літературний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Слово Нації». Номінація «Поети рідного краю». Дячук Анастасія декламує вірш рівненської поетеси Наталії Демедюк “Воскреснем”.

До уваги представників Квасилівської громади 21 березня 2024 року о 14.00 у форматі «онлайн» відбудуться громадські консультації щодо реалізації Українським фондом соціальних інвестицій субпроєкту з модернізації Квасилівського професійного ліцею. Для участі у консультаціях запрошуються викладачі, студенти та їх батьки, мешканці громади, представники громадських організацій та інші зацікавлені сторони. Предметом консультацій є: Посилання для участі у […]

В рамках відзначення 210-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, видатного сина українського народу, здобувачі освіти долучились до традиційного конкурсу читців-декламаторів його поетичної спадщини.За підсумками творчого огляду І місце одержала здобувачка освіти групи №25 – Дячук Анастасія