Відкритий урок з фізики

Викладач Наталія ЖУЛАВНІК провела відкритий урок з фізики “Розв’язування задач” у групі 21 “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”.

Одним із шляхів здійснення зв’язку теорії з практикою є розв’язування експериментальних задач, що сприяє підвищенню активності здобувачів освіти на уроках, розвиває їх логічне мислення, привчає аналізувати фізичні явища, спонукає доактивних дій власними силами здобувати знання, пізнавати оточуючий їх світ.

Здобувачі освіти самостійно, розв`язуючі задачі, здобули навички критичного підходу дорезультатів проведених ними вимірювань фізичних величин та зробили відповідні висновки. Здобули вміння та навички користування цими знаннями у повсякденному житті та у майбутній професії.

Відтепер в Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА) БРАМА – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми […]

Слово Нації

Всеукраїнський літературний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Слово Нації». Номінація «Поети рідного краю». Дячук Анастасія декламує вірш рівненської поетеси Наталії Демедюк “Воскреснем”.

До уваги представників Квасилівської громади 21 березня 2024 року о 14.00 у форматі «онлайн» відбудуться громадські консультації щодо реалізації Українським фондом соціальних інвестицій субпроєкту з модернізації Квасилівського професійного ліцею. Для участі у консультаціях запрошуються викладачі, студенти та їх батьки, мешканці громади, представники громадських організацій та інші зацікавлені сторони. Предметом консультацій є: Посилання для участі у […]