Відкритий урок з фізики - Квасилівський професійний ліцей

Відкритий урок з фізики

Викладач Наталія ЖУЛАВНІК провела відкритий урок з фізики “Розв’язування задач” у групі 21 “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”.

Одним із шляхів здійснення зв’язку теорії з практикою є розв’язування експериментальних задач, що сприяє підвищенню активності здобувачів освіти на уроках, розвиває їх логічне мислення, привчає аналізувати фізичні явища, спонукає доактивних дій власними силами здобувати знання, пізнавати оточуючий їх світ.

Здобувачі освіти самостійно, розв`язуючі задачі, здобули навички критичного підходу дорезультатів проведених ними вимірювань фізичних величин та зробили відповідні висновки. Здобули вміння та навички користування цими знаннями у повсякденному житті та у майбутній професії.

«Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. Нагадаємо, що Всесвітній день вчителя святкують 5 жовтня. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня »- інформує єдиний веб-портал органів виконавчої влади України. Свято «День вчителя» в жовтні відзначають: в Узбекистані – […]

На базі закладу освіти пройшла акція ЗАПОБІГТИ.ВРЯТУВАТИ.ДОПОМОГТИ – за підтримки головного управління ДСНС України в Рівненській області, НМЦ ЦЗ та БЖД, національної поліції в Рівненській області. Головним завданням якої є ознайомлення та навчання основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, популяризації професії рятувальника.

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]