Фінал онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах» - Квасилівський професійний ліцей

Фінал онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах»

? 24 травня 2022 року відбувся фінал онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах», що проводився Харківським Державним біотехнологічним університетом, з метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль в стабілізації економічного розвитку в умовах загострення військових дій на території України, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу.

? Учні Квасилівського професійного ліцею не лише взяли участь але й здобули призові місця та стали дипломантами онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах».

Вітайте наших переможців:

2️⃣ місце — Ільчук Юлія (учениця 24 групи)

3️⃣ місце — Шуляк Анастасія (учениця 24 групи)

Також вітайте дипломантів турніру :✨ Линок Денис (33 група), Дячук Катерина (34 група), Король Андрій (22 група), Кіреєв Василь (13 група).

Бажаємо нашим переможцям та дипломантам не зупинятися на своїх досягненнях, а вдосконалюватися та здобувати нові перемоги!

«Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. Нагадаємо, що Всесвітній день вчителя святкують 5 жовтня. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня »- інформує єдиний веб-портал органів виконавчої влади України. Свято «День вчителя» в жовтні відзначають: в Узбекистані – […]

На базі закладу освіти пройшла акція ЗАПОБІГТИ.ВРЯТУВАТИ.ДОПОМОГТИ – за підтримки головного управління ДСНС України в Рівненській області, НМЦ ЦЗ та БЖД, національної поліції в Рівненській області. Головним завданням якої є ознайомлення та навчання основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, популяризації професії рятувальника.

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]