Приймальна комісія

Розпочала свою роботу приймальна комісія Квасилівського професійного ліцею та організовує прийом вступників на навчання. Приймальна комісія працює на засадах демократичності, прозорості та відкритості відповідно до законодавства України, порядку прийому на навчання для здобуття освіти в 2022 році.

Ми навчаємо фахівців за професіями:

(на базі 9 класів – термін навчання до 3 років, з отриманням диплома кваліфікованого робітника та свідоцтва про повну загальну середню освіту)

  • слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів категорії С
  • слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів категорії В
  • електрогазозварник; рихтувальник кузовів
  • кухар; кондитер; тістороб

(на базі 11 класів – термін навчання до 2 років, з отриманням диплома кваліфікованого робітника)

  • електрогазозварник; рихтувальник кузовів
  • кухар; кондитер

Документи для вступу:

1. Оригінал документу про освіту.

2. Копія паспорта.

3. Медична довідка за формою 860-0; довідка про щеплення.

4. 6 шт. фотокарток 3х4 (для хлопців 12 шт.).

Відтепер в Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА) БРАМА – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми […]

Слово Нації

Всеукраїнський літературний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Слово Нації». Номінація «Поети рідного краю». Дячук Анастасія декламує вірш рівненської поетеси Наталії Демедюк “Воскреснем”.

До уваги представників Квасилівської громади 21 березня 2024 року о 14.00 у форматі «онлайн» відбудуться громадські консультації щодо реалізації Українським фондом соціальних інвестицій субпроєкту з модернізації Квасилівського професійного ліцею. Для участі у консультаціях запрошуються викладачі, студенти та їх батьки, мешканці громади, представники громадських організацій та інші зацікавлені сторони. Предметом консультацій є: Посилання для участі у […]