День відкритих дверей 27.05.2022

День відкритих дверей – це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про подальше навчання та зробити перший крок до своєї освіти в Квасилівському професійному ліцеї.

Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії, або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

У ході дня відкритих дверей, абітурієнти мають можливість дізнатися про спеціальності та напрями, за якими здійснюється підготовка в ліцеї, та правила прийому до ліцею від представників приймальної комісії.

У межах дня відкритих дверей відбулися зустрічі абітурієнтів та їхніх батьків із викладачами та майстрами, під час яких відвідувачі одержали детальну інформацію щодо наявних напрямів, дізналися про навчальний процес та практики, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту учнів.

Відтепер в Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА) БРАМА – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми […]

Слово Нації

Всеукраїнський літературний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Слово Нації». Номінація «Поети рідного краю». Дячук Анастасія декламує вірш рівненської поетеси Наталії Демедюк “Воскреснем”.

До уваги представників Квасилівської громади 21 березня 2024 року о 14.00 у форматі «онлайн» відбудуться громадські консультації щодо реалізації Українським фондом соціальних інвестицій субпроєкту з модернізації Квасилівського професійного ліцею. Для участі у консультаціях запрошуються викладачі, студенти та їх батьки, мешканці громади, представники громадських організацій та інші зацікавлені сторони. Предметом консультацій є: Посилання для участі у […]