День відкритих дверей 27.05.2022 - Квасилівський професійний ліцей

День відкритих дверей 27.05.2022

День відкритих дверей – це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про подальше навчання та зробити перший крок до своєї освіти в Квасилівському професійному ліцеї.

Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії, або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

У ході дня відкритих дверей, абітурієнти мають можливість дізнатися про спеціальності та напрями, за якими здійснюється підготовка в ліцеї, та правила прийому до ліцею від представників приймальної комісії.

У межах дня відкритих дверей відбулися зустрічі абітурієнтів та їхніх батьків із викладачами та майстрами, під час яких відвідувачі одержали детальну інформацію щодо наявних напрямів, дізналися про навчальний процес та практики, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту учнів.

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше […]

«Азартні ігри розваги чи проблеми»