Зустріч із військовослужбовцями - Квасилівський професійний ліцей

Зустріч із військовослужбовцями

Національно-патріотичне виховання є пріоритетним в нашому закладі, а виховання молоді у дусі патріотичного обов’язку, поваги до військової служби та готовності до захисту територіальної цілісності держави – базові засади ІІІ окремої штурмової бригади, представники якої зустрілися із здобувачами освіти.
Військовослужбовці з позивними «Вініч», «Ковбой», «Х`юго», «Самурай», «Ваха» – люди, міцного характеру, упевнені у собі, справжні патріоти України. Учасники бойових дій поділилися спогадами про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило молодь. Вони наголосили, що набуття необхідних компетентностей у сфері безпеки й оборони, формування української національної та громадянської ідентичності, волонтерська діяльність є надзвичайно важливими для підтримки воїнів.
Також, вихованці отримали можливість познайомитися з представниками ГО «Centuria», яка займається патріотичним вихованням молоді та підтримкою воїнів.

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше […]

«Азартні ігри розваги чи проблеми»