Трагедія Бабиного Яру - Квасилівський професійний ліцей

Трагедія Бабиного Яру

Голокост – важка незагоєна рана в історії України в Другій світовій війні. Ця подія є однією з найтемніших сторінок історії України.

З метою вшанування пам`яті жертв Голокосту та масового знищення нацистськими окупантами мирного населення м. Києва, в нашому закладі до 82-м роковин трагедії Бабиного Яру пройшли інформаційно-просвітницькі заходи:

Проведені класними керівниками Години пам’яті «Трагедія Бабиного Яру-трагедія українського народу»;

У бібліотеці була організована виставка на тему «Біль нашої пам’яті»;

Бабин Яр – це не тільки трагедія минулої війни, це урок на майбутнє, який знову і знову нагадує, як важливо запобігати насильству та берегти мир. Наш обов’язок – пам’ятати про цю страшну трагедію.

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше […]

«Азартні ігри розваги чи проблеми»