Нескорені - Квасилівський професійний ліцей

Нескорені

В групі 13 «Електрогазозварник; рихтувальник кузовів» класний керівник Сергій ЖУЛАВНІК провів виховну годину до Дня Національної гвардії України «Нескорені».

Як самостійна силова структура Національна гвардія України існувала від 1991 до 2000 року. Потім вона була розформована та знову відроджена 2014 року після незаконної окупації Криму та загостренням ситуації на сході України.

Головне завдання Нацгвардії України – гарантувати громадську безпеку та охорону порядку, захищати права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави та суспільства. Також члени Національної гвардії брали участь у антитерористичній операції та допомагають ЗСУ впоратися з вторгненням Російської федерації до України. 2015 року Нацгвардія України отримала своє національне свято, яке було призначено Указом президента України на 26 березня.

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше […]

«Азартні ігри розваги чи проблеми»