Як вчителю захистити себе та дітей?

21 жовтня відбулося засідання Ради профілактики правопорушень та злочинів серед неповнолітніх закладу освіти. Тема засідання: “Модератор булінгу: як вчителю захистити себе та дітей?”

На захід була запрошена правозахниця, волонтер, письменниця Іванна Голуб, яка поділилася своїм досвідом та баченням у вирішенні даної проблеми.

Відтепер в Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА) БРАМА – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми […]

Слово Нації

Всеукраїнський літературний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Слово Нації». Номінація «Поети рідного краю». Дячук Анастасія декламує вірш рівненської поетеси Наталії Демедюк “Воскреснем”.

До уваги представників Квасилівської громади 21 березня 2024 року о 14.00 у форматі «онлайн» відбудуться громадські консультації щодо реалізації Українським фондом соціальних інвестицій субпроєкту з модернізації Квасилівського професійного ліцею. Для участі у консультаціях запрошуються викладачі, студенти та їх батьки, мешканці громади, представники громадських організацій та інші зацікавлені сторони. Предметом консультацій є: Посилання для участі у […]