В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя - Квасилівський професійний ліцей

В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя

9 березня 2021 року  минає 207 років від дня народження великого Т.Г.Шевченка.

З нагоди свята в ліцеї був проведений огляд-конкурс читців-декламаторів «В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя».

Полум’яно запалав вогонь Шевченкового слова! Неабияк емоційно, проникливо, вкладаючи душу, юні декламатори читали напам’ять улюблені твори Лесі Українки.

 Всі учасники показали високий рівень виконавської майстерності, продемонстрували сценічну та мовну культуру, емоційність  та артистичність виконання улюблених творів.

За підсумками творчого огляду І місце  одержала  учениця групи №15 – Віднійчук Ліза

ІІ місце – Дячук Катерина (гр. №24) та Шуляк Анастасія (гр. №14)

ІІІ місце – Зданевич Олександр (гр. №12), Хімін Яна (гр. №14) та Годунко Оксана (гр. №25)

Вітаємо усіх з найбільшою та значущою подією в історії нашої держави – Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Україна – це країна, яка завжди гордо прагнула до своєї незалежності та самовизначення.Нехай Україна квітне в мирі та злагоді!Слава […]

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше […]

«Азартні ігри розваги чи проблеми»