Кондитерська справа — це не тільки прекрасна професія, але й справжнє мистецтво! Це світ, в якому можна безмежно творити і фантазувати, відкриваючи все нові і нові грані солодкої естетики!

Учні групи  № 25, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» у  Квасилівському  професійному  ліцеї, прагнуть стати майстрами своєї справи. Саме таким  став   урок на тему : «Приготування     масляного бісквіту та виробів з нього “, який відбувся  13 лютого.  Майстер виробничого навчання  Радімович Микола Васильович,  показав і розповів як  творчо підходити і готувати    кондитерські вироби. Під час уроку, метою якого було не тільки закріпити теоретичні знання, а й отримати практичні вміння та навички з приготування тістечок  .

Під час вступного інструктажу майстер   Радімович М.В. показав учням приготування масляного  бісквіту, звернувши при цьому увагу на обов’язковому дотриманні правил санітарії, гігієни та безпеки праці, організацію робочих місць.

В кінці уроку на заключному інструктажі були підведені підсумки  роботи та представлені на оцінювання  тістечка з масляного бісквіту, виготовлені учнями.    Для того, щоб досягти справжнього професіоналізму, необхідно опанувати всі секрети майстерності, вивчити технологію приготування напівфабрикатів і готових виробів, навчитися розпізнавати помилки й уникати їх, творчо мислити, повсякчас вдосконалювати та відшліфовувати свою майстерність. І тільки тоді кондитерські вироби принесуть радість і насолоду.

Leave a Comment

seventeen − 9 =