Професія кухаря-кондитера набирає все більше популярності серед робітничих професій. Кухар – це людина, яка професійно готує їжу для інших людей, як правило, у закладах ресторанного бізнесу. Кухар готує перші, другі страви, іншу їжу. Знає, як правильно зберігати продукти відповідно до санітарно-гігієнічних норм. Попри те, що кухар на підприємствах харчування користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни в залежності від якості сировини і контингенту споживачів. Мало того, професія кухаря-кондитера вже давно перейшла у ряд творчих. Ви можете спостерігати, скільки кулінарних та кондитерських шоу зараз іде на телебаченні. Люди вже не просто хочуть їсти, а хочуть це робити із великим задоволенням і насолодою, вимагають різного роду фірмових страв від кухарів, естетичного їх оформлення. А подивіться на кондитерські шедеври! По-іншому вже не назвеш витвори рук кондитерів: торти, тістечка, короваї, які випікають зараз на різного роду ювілеї, дні народження, свята.
     Висококваліфіковані наставники на базі модернізованих навчальних приміщень, оснащених найсучаснішим обладнанням та кухонним інвентарем допоможуть вам опанувати таку творчу професію.